Kategorier
Blogg Finans

Bitcoin kjøpere

Bitcoin er verdens dyreste cryptovaluta. Den har ingen relasjon til realverdier. Bitcoin er verdt 300 milliarder dollar i skrivende stund. For å kjøpe Bitcoin må du ha penger, bitcoin koster penger. Prisen varierer fra dag til dag. Du vet ikke hvor mye en Bitcoin koster før du har spurt en som ønsker å selge en Bitcoin. Hvordan du får tak i en som selger Bitcoin er nå ganske lett. De finner du på internett. Bitcoin kjøpes og selges på internett.

Du må finne en kjøper på en børs eller en som ønsker å selge den en Bitcoin på andre måter. Du kan kjøpe en Bitcoin som en lapp, en lapp hvor det står skrevet koder som du trenger for å finne Bitcoinen på internett.

Verdi

Bitcoin koster ganske mye penger i skrivende stund. Den koster 19000 dollar per stykk. Det er en helt vill prisvekst siden myntene kostet under 1 dollar. Myntene er ikke mynter i seg selv, men heller digitale mynter. På denne måten kan du ikke holde mynten i hånden men heller forestille deg at mynten er på internett.

Det er mye diskusjoner om dagen om hva Bitcoin egentlig er og hvordan man kan sette en verdi på Bitcoin. Bitcoin er som gull. Verdien settes etter hvor mange som er involvert i valutaen. Det er viktig at du som investor setter deg inn i hvordan valutaen fungerer. Prisen styres av etterspørsel. Jo flere som vil kjøpe jo flere er villige til å kjøpe til en litt høyere pris enn prisen er akkurat nå. Det farlige med Bitcoin hvis man ser på valutaen som uten noen form for underliggende verdi er at når man slutter å kjøpe for litt høyere så vil prisen falle veldig raskt og veldig fort. På denne måten kan man få en krasj. Det er dette mange refererer til som en boble.

De fleste investorene er redde for at Bitcoin skal være en boble fordi ingen som investerer ønsker å kaste bort pengene sine.